Valokuvaaja: Markku Pihjala, Turandot ooppera 2020, Aleksanterin teatteri. Maskeeraussuunnittelu: Sini Silfvenius-Bart

Liiketyöni lisäksi toimin freelancerina erilaisissa tuotannoissa tehden maskeeraussuunnitteluita.

Maskeeraussuunnittelija on yksi osa tuotannon visuaalista tiimiä. Maskeeraussuunnittelijan vastuulla on suunnitella esitykseen esiintyjien maskeeraus - ja hius kokonaisuudet, niin että ne toimivat yhdessä muun visuaalisen tiimin suunnitelmien kanssa ( puvustus, käsikirjoitus, valaistus, ohjaajan näkemys jne.)

Sen lisäksi maskeeraussuunnittelija budjetoi tuotannon maskeeraukseen käytettävät kulut, hankkii tuotteet ja myös usein palkkaa muut toteuttavat maskeeraajat tuotantoon.

Teen ilolla yrityksille, yhdistyksille ja tuotantoyhtiöille maskeeraussuunnitteluita erilaisiin esityksiin & tapahtumiin.

Teen vahvaa yhteistyötä muiden alan ammattilaisten kanssa ja minulla on myös laajat yhteistyökuviot alojen oppilaitoksiin.

Rakastan erilaisten kokonaisuuksien luomista, oli kyse sitten epookista, fantasiahahmoista tai mistä tahansa - vain mielikuvitus on rajana!

Kauneusmeikeistä maskeerauksiin, kampauksista hiusten värjäyksiin. Kaikki onnistuu, tarvitset sitten maskeeraaja-kampaajaa työpaikan virkistysiltaan, teemajuhliin tai mihin tahansa esitykseen, olen käytettävissänne, yksin tai isommalla tiimillä.

Kauttani on mahdollista saada isompikin maskeeraus- ja hiustiimi, mikäli tuotantosi tai tapahtumasi sen vaatii.


Ota yhteyttä ja katsotaan mitä mahtavaa keksimme yhdessä!